Elektronisk passerlösning

Kaba_evolo_smart
Kaba_evolo_smart

Kaba evolo

Nyanställda medarbetare, personer med tillfälliga uppdrag, medarbetare som lämnar företaget eller borttappade nycklar: Det kan snabbt bli svårt för dig att ha överblick och säkra företaget konsekvent. Då är en modern, elektronisk passerlösning till hjälp, med vilken du väldigt enkelt administrerar dörrarna.


Evolo smart

Evolo smart passar särskilt bra för små företag. Det som är speciellt med vår lösning är att du inte behöver någon extra enhet för att programmera låskomponenter eller för att ändra eller radera tillträdesbehörigheter. Det gör du enkelt och snabbt med din smarttelefon.


Med evolo smart Android-appen reglerar du vilka personer som ska ha tillträde till din dörr. Genom ett enkelt tryck definierar du tidsprofilen och valda personer har ett begränsat tillträde. Dessutom läser du av dörrens statusinformation direkt på din smarttelefon. Med hjälp av appen registrerar du nya användarmedia, raderar tappade media och uppdaterar dörrkomponenterna via NFC. Och det bästa: Du behöver ingen internet-uppkoppling för att göra det.
Teknisk information och lista över kompatibla telefoner finns här:

Technical data (english)